Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In deze aflevering Flowers & Sours, een foodlab dat sinds kort is gevestigd op Coolhaven. Davine Lambert vraagt oprichters Sanne Zwart en Maidie van den Bos de hemd van het lijf over fermentatie, magnoliabloesem, en hoe je daar je geld mee kunt verdienen.
Op de Pieter de Hoochbrug doemt een hoekpand aan de Coolhaven op. Achter twee grote ramen met roze strepen gaat Flowers & Sours schuil. In de hoge, lichte winkelruimte staan alleen nog een tafel en een paar stoelen. Her en der liggen kwasten en ander bouwmateriaal.
“We zijn nog volop in verbouwing, dus let niet op de troep.” Sanne legt haar meetlint neer. Een hond huppelt achter een tennisbal aan. “Ga maar op je plaats.” Maidie wijst naar een mand in de hoek en neemt zelf plaats aan tafel.

flowers-sours_Annabel-Storm_08
v.l.n.r. Maidie van den Bos, Sanne Zwart en Cathy van den Berg van Flowers & Sours Beeld door: beeld: Annabel Storm

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Davine Lambert

Davine Lambert

Davine Lambert (1991) is gefascineerd door de eigenaardigheden van mensen en hun gedrag. Rotterdammers vindt zij het allermooist. Ze is freelance journalist en schrijft onder andere voor het Algemeen Dagblad.

Profiel-pagina
Annabel-Storm-portret

Annabel Storm

Annabel weet als geen ander: fotograferen is liegen. Alleen al het bepalen van kaders staat gelijk aan het ontkennen of versimpelen van de realiteit. Het is vanwege de verheerlijkende aard van fotografie dat ze het opzichtig bewerken van beelden niet schuwt. Zo maakt ze over elke geklikte foto nog talloze keuzes om bij de kern te komen. Je zou kunnen zeggen dat ze zich bezig houdt met fictieve documentaire-fotografie.

Profiel-pagina