Ga naar de inhoud

Maidie van den Bos: "Flowers & Sours is een laboratorium en een proeflokaal in één” — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

In deze aflevering Flowers & Sours, een foodlab dat sinds kort is gevestigd op Coolhaven. Davine Lambert vraagt oprichters Sanne Zwart en Maidie van den Bos de hemd van het lijf over fermentatie, magnoliabloesem, en hoe je daar je geld mee kunt verdienen.
Op de Pieter de Hoochbrug doemt een hoekpand aan de Coolhaven op. Achter twee grote ramen met roze strepen gaat Flowers & Sours schuil. In de hoge, lichte winkelruimte staan alleen nog een tafel en een paar stoelen. Her en der liggen kwasten en ander bouwmateriaal.
“We zijn nog volop in verbouwing, dus let niet op de troep.” Sanne legt haar meetlint neer. Een hond huppelt achter een tennisbal aan. “Ga maar op je plaats.” Maidie wijst naar een mand in de hoek en neemt zelf plaats aan tafel.

flowers-sours_Annabel-Storm_08
v.l.n.r. Maidie van den Bos, Sanne Zwart en Cathy van den Berg van Flowers & Sours beeld: Annabel Storm

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam