Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In de Afrikaanderwijk wordt hard gewerkt om de lokale economie te stimuleren. Een uitgelezen voorbeeld: op de IABR maakt de Afrikaanderwijk Coöperatie niet alleen deel uit van de tentoonstelling, maar neemt ook de schoonmaak voor haar rekening. Vers Beton ging op pad in de wijk op Zuid en sprak met drie ondernemers. 

Portet eigenaar Espressobar Pretoria
Steve van Lawick in zijn espressobar. Mede-eigenaar Mario Banda wilde niet op de foto. Beeld door: beeld: Victor Wollaert

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

IMG_20140905_175316 (1)

Sharon van Oost

sectieredacteur Economie & Ondernemerschap

Sharon van Oost (1988) is trots dat zij een Zeeuws meisje is, maar houdt ook steeds meer van Rotterdam. Voor de PZC en Trouw schrijft zij over deze twee grote liefdes. Bij Vers Beton is zij sectieredacteur Economie & Ondernemerschap.

Profiel-pagina
portret foto VW site Syndesmokopie

Victor Wollaert

Fotograaf

Victor Wollaert (1978) is Limburger van geboorte maar al meer dan 10 jaar trotse inwoner van Rotterdam. In journalistieke en commerciële reportages over bedrijfskundige en economische onderwerpen ligt zijn kracht. Hij fotografeert o.a. voor NRCQ.nl, Soigneur en Vers Beton en deed mee aan de 2014 editie van De Kracht van Rotterdam.

Profiel-pagina