Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Op 30 mei gaat de eerste editie van de Rotterdamse Architectuur Maand van start. Sereh Mandias sprak met Patrick van der Klooster, directeur van architectuurcentrum AIR, over wat we kunnen verwachten, het belang van architectuur en de opgaven voor Rotterdam.

Header_patrick-van-der-klooster-door-shehera-grot001
Beeld door: beeld: Shehera Grot

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Sereh Mandias

Sereh Mandias

Na studies wijsbegeerte en bouwkunde laveert Sereh Mandias (1987) in haar werk tussen ontwerp en theorie, met een specifieke interesse voor de totstandkoming van de hedendaagse stad. Ze is werkzaam als docent en coördinator bij de leerstoel Interiors Buildings Cities (faculteit Bouwkunde, TU Delft) en redacteur van podium voor stadscultuur De Dépendance.

Profiel-pagina
Shehera_44

Shehera Grot

Shehera Grot (1985) is Nederlandse met Surinaamse ouders. Na bezoeken aan Afrika en Suriname is ze zich bewust geworden van een zekere ontvreemding. Met het bloed van haar afkomst in de aderen, kijkt ze toch westers. Dat wringt soms en heeft haar werk in de afgelopen jaren beïnvloed. Als fotografe onderzoekt ze thema’s als identiteit, diaspora, seksualiteit, slavernij en postkolonialisme.

Profiel-pagina