Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

“Ik kenschets dit als ernstig”, begint Paul Hofstra, in zijn kantoor aan de Meent. De fraude met het pand van voormalig poppodium Waterfront is een dag voor het gesprek aan het licht gekomen. “Ik kom veel tegen, maar fraude in deze mate heb ik nog niet gezien. Er is geld verdwenen zonder dat daar blijkbaar een prestatie tegenover stond.”

Paul Hofstra-7878
Paul Hofstra, directeur van de Rotterdamse Rekenkamer Beeld door: beeld: Richard Beukelaar

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

ava Willemijn Sneep

Willemijn Sneep

Adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. [email protected]

Profiel-pagina
selfportret 2

Richard Beukelaar

Richard Beukelaar is fotograaf én muzikant, hij speelde o.a. in de Rotterdamse band The Madd

Profiel-pagina