Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Bonne en Bart houden allebei van Rotterdam én van fietsen, maar over Rotterdam als fietsstad verschillen de meningen. Bart spuwt zijn gal, Bonne reageert. De Ronde van Katendrecht (20 & 21 mei) dragen ze een warm hart toe.

ronde-van-katendrecht-sandy-helden
Sandy van Helden maakte deze illustratie voor de Uitagenda Rotterdam van mei 2016. Beeld door: beeld: Sandy van Helden voor Uitagenda magazine

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

bonnederoos

Bonne de Roos

Bonne de Roos (1989) groeide op met Rotterdam. Na een vijfjarige uitstap naar Twente woont hij er sinds 2012 ook écht. Naast wielrennen is het zijn sport om anderen aan te steken met zijn enthousiasme over alles dat met Rotterdam te maken heeft. Bonne werkt bij Coolblue.

Profiel-pagina
Bart Toorenaar

Bart Toorenaar

Bart Toorenaar (1989) woont sinds 2014 in Rotterdam. Doordeweeks werkt hij voor Coolblue en in zijn vrije tijd schrijft hij blogs en onderneemt hij lange fietsreizen naar Barcelona, Ethiopie of Schipluiden. Voordat hij naar Rotterdam kwam, woonde hij in andere wereldsteden als Antwerpen, Madrid en Khartoem.

Profiel-pagina
Sandy van Helden

Sandy van Helden

Sandy van Helden is illustrator en ontwerper met een grote interesse in mode. Ze werkt in meerdere disciplines en combineert illustratie met patroonontwerp en set design. Geworteld in de hedendaagse online cultuur is haar beeldtaal modern en clean met heldere lijnen en frisse kleuren. Sandy woont in Amsterdam.

Profiel-pagina