Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Rotterdam is een stad van bijzondere gebouwen, maar ook van een grote diversiteit aan inwoners. In deze fotoserie ligt de nadruk op de mensen in Rotterdam. Marcel Kollen maakt het metropolitane karakter van de stad zichtbaar door de bewoners binnen zijn kader in beeld te brengen. Wat bindt deze mensen? Het karakter van hun stad?
Wie er oog voor heeft, ziet in het Rotterdamse straatbeeld een rijke schakering van mensen. Verrassend, rommelig, rauw zelfs: de Rough City. Maar ook een mooi voorbeeld van ‘de warme stad’.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Jacques Börger

Jacques Börger

Jacques Börger (1955) is historicus en woont sinds 1998 in Rotterdam. Jacques is verantwoordelijk voor de communicatie en marketing van Museum Rotterdam en schrijft regelmatig stukjes over Rotterdam en haar geschiedenis.

Profiel-pagina
Marcel Kollen

Marcel Kollen

Marcel Kollen (1972) is een Rotterdamse fotograaf. Hij legt graag het dagelijks leven vast: straattaferelen, verlaten landschappen of eenzame wandelaars. In 2014 maakte hij het boek ‘Off Rotterdam’ over Rotterdamse muzikanten. Rotterdam voelt voor hem na lange reizen als thuis. Hij houdt van de duidelijkheid van Rotterdammers en de positieve vibe van de laatste jaren.

Profiel-pagina