Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Hoe geven Rotterdamse ongelovigen invulling aan hun bestaan?  Ze blijven optimistisch, zetten zich in voor de medemens en geven hun leven zélf zin, betogen Julia Peters en Julian Schaap.

Religious_Nones_markvanwijk
Beeld door: beeld: Mark van Wijk

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Julia_Peters

Julia Peters

Julia Peters (1987, Rotterdam) vond via een carrière achter frituren en koffiezetapparaten uiteindelijk haar weg naar de collegebanken, waar ze verkikkerd raakte op de sociologie. Sindsdien deed ze onderzoek naar ironie, karaoke, “nietsisme”, polyamorie en beeldende kunst. Momenteel is ze werkzaam als cultuursocioloog aan de Universiteit Gent.

Profiel-pagina
Julian Schaap

Julian Schaap

Julian Schaap (1988) groeide op in Overschie en heeft zich sindsdien met omtrekkende bewegingen richting het centrum van Rotterdam bewogen. Hij is als cultuursocioloog werkzaam aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij onderzoek doet naar allerlei vormen van sociale ongelijkheid op basis van smaakvoorkeuren en culturele levensstijlen.

Profiel-pagina
avatar-mark-van-wijk

Mark van Wijk

Illustrator

Met een achtergrond als grafisch ontwerper en een grote interesse in illustratief werk maakt Mark van Wijk dingen graag mooier dan ze zijn. Daarbij is er, wat Mark betreft, altijd wel ergens een grap uit te halen.

Profiel-pagina