Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
verborgen_tuinen_melaniedrent
Beeld door: beeld: Melanie Drent

In de rubriek Was Getekend verpakken illustrator Melanie Drent en schrijver Zita Bebenroth de Rotterdamse actualiteit in een beeldcolumn. Deze week: Verborgen tuinen.
In het weekend van 11 en 12 juni stellen Rotterdammers hun bijzondere tuinen open voor publiek. Achter huizen aan drukke wegen blijken dan vaak idyllische groene parels te liggen; achter hoge schuttingen een oase van rust en ruimte – juist op plekken waar je het niet verwacht. Tussen de architectonische hoogtepunten die onze stad rijk is, is er gelukkig ook nog veel ruimte voor de natuur. Een aantrekkelijke city lounge, noemt de organisatie het zelf. Ontdek de privé-tuinen tijdens een route in je eigen tempo.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Zita Bebenroth

Zita Bebenroth

Zita Bebenroth (1975) observeert en schrijft over wat op straat ligt. In een tweet, blog, column of sprookje. Sinds haar studietijd in Kralingen dankbaar blijven plakken in de metropool, en nu in Noord nog lang niet uitgekeken.

Profiel-pagina
melanie

Melanie Drent

Illustrator

Melanie Drent (1980) ziet de wereld in heldere lijnen. Ze registreert en analyseert. Het liefst tekent ze mensen. Geef haar een pen en ze gaat. Sinds ze afstudeerde aan de HKU doet ze niet anders.

Profiel-pagina