Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
rotterdamsaanpak_lvd_2530
Beeld door: beeld: Loes van Duijvendijk

Het klinkt als een mooi begrip, ‘De Rotterdamse Aanpak’. Het is duidelijk dat de stad op dit moment een soort renaissance beleeft, maar is dat uitsluitend het gevolg van een doelgericht stedelijk plan, of ligt dat complexer? Bestaat er eigenlijk wel een typisch Rotterdamse aanpak? Waar in deel één van deze serie de focus lag op architectuur, zoeken we het in deel twee in de periferie ervan: gebiedsontwikkeling, design en de cultuurhistorie van de stad. We spreken Richard Hutten (ontwerper), Astrid Sanson (directeur binnenstad en stedelijke kwaliteit), Bernadette Janssen (directeur BVR-adviseurs) en Paul Groenendijk (publicist) erover.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profile pic VB

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina
DSC_8616

Loes van Duijvendijk

Fotograaf

Loes van Duijvendijk (1987) is architectuur en landschapsfotograaf. In haar fotografisch werk onderzoekt zij aandachtig de beeldtaal in de stedelijke en natuurlijke omgeving. Geïnspireerd en gefascineerd door plekken die altijd in transformatie zijn, gaat zij op zoek naar unieke details, lichtinvallen en verrassende constructies. Haar werk is een persoonlijke en poëtische vertaling van haar ervaring tijdens dit proces. De relatie tussen fotografie en de perceptie van ruimte speelt dan ook een belangrijke rol.

Profiel-pagina