Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Na tien jaar als artistiek leider van TENT verruilt Mariette Dölle Rotterdam voor Bergen, waar ze directeur-bestuurder van Museum Kranenburgh wordt. Lindy Kuit sprak met Dölle over internationale kansen en het second-citysyndroom.

_MG_7604_Willem de Kam
Beeld door: beeld: Willem de Kam

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

LMK

Lindy Kuit

schrijver/eindredacteur

Lindy Kuit (1992) studeerde kunst- en architectuurgeschiedenis. In Amsterdam, dat wel. Schrijft niet alleen voor Vers Beton, maar ook voor Metropolis M, ArchiNed en voor verschillende culturele instellingen in en om Rotterdam.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina