Ga naar de inhoud

Philippe Raets – show me the money! — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Gemeentesecretaris Philippe Raets verdient 13.000 euro meer dan de minister-president, ontdekte Leefbaar-raadslid Michel van Elck onlangs. Vincent Cardinaal maakt zich er boos over. In dit scherpe pleidooi vertelt hij waarom het minder mag.

illu_72_Seb
beeld: Seb Ikso

Al 3 reacties — discussieer mee!

 • Een vergeefs beroep, vrees ik. Dit soort regenten is kennelijk domweg niet in staat om de immoraliteit van dergelijk gedrag te zien, laat staan te begrijpen. En het is erger.

  Want voordat de Balkenende-norm ook echt “De Norm” werd, was de discussie al jaren daarvoor begonnen en gevoerd. En dat wisten, publieke bestuurders als ze zijn, zowel Raets als Visser natuurlijk allang.

  Het is gewoon een koehandeltje van die twee. En ze vegen en passant de bips af met de armoedelijers in Rotterdam, en elders. Als zij zich kunnen verrijken, dan zullen ze het niet laten. Bloedzuigerss en aasgieren.

 • Mark Hoogstad heeft gelijk: bron AD Rotterdams Dagblad noemen. Ook al verifieer je dat bij het raadslid. In dit geval is dat nodig omdat het vrij ecclusief is en deze opinie op de kern is gebaseerd

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam