Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Ramon Knoester is de man achter Whim Architects. Ramon zoekt, met de zijnen, een oplossing voor al het plastic dat vanuit onze huizen terecht komt in de plastic soup – de drijvende vuilnisbelt ter grootte van Texas in de Stille Oceaan. De oceaan is hem echter te ver van huis, liever pakt Ramon de wortels van het probleem aan in onze eigen Maas. Een gesprek over crises overwinnen, koppigheid en hoe drijvend plastic altijd de buitenbocht zal nemen.

We beginnen met de meest existentiële vraag: wie ís Ramon Knoester?

Ramon Knoester: “Goh, jeetje. Nou, ik ben architect. Althans, opgeleid als bouwkundige, en toen ik al aan het werk was ben ik gaan doorstuderen. Whim Architects is mijn bureau. We doen een mix van opdrachten, maar onze grootste drijfveer is het mede via architectuur oplossen van drijvend plastic, dat een grote vervuiling van deze aarde is. Ik heb dit bureau rond mijn dertigste opgericht, toen ik…

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal

Vincent Cardinaal (1982) is schrijver en spreker. Geboren op een zondag in het Havenziekenhuis, zoon van Crooswijk. Neuroot en berucht onhandig. Laat geen servies in zijn nabijheid slingeren.

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina