Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
VVersbeton__melanie_drent_rooftop
Beeld door: beeld: Melanie Drent

In de rubriek Was Getekend verpakken illustrator Melanie Drent en schrijver Zita Bebenroth de Rotterdamse actualiteit in een beeldcolumn. Deze week: Het dak op.
Dit jaar kun je voor de tweede maal met een verrassend perspectief naar de stad kijken. De daken van woningen, parkeergarages en markante gebouwen worden een weekend lang opengesteld voor publiek tijdens de Rotterdamse Dakendagen. Sommige locaties zijn gratis te bezoeken. Voor professionals is er een Kennisdag met ‘dakdates’ en de uitreiking van de ‘Dakheld’. Zin in een bijzondere tour? Kruip bovenop de Bijenkorf voor koffie met klassieke muziek, pluk je thee op de daktuin van de Lijnbaanflat of laat je haar knippen op de top van de Fenixloods. Je kunt overnachten in hotels met dakterras of kamperen met eigen tent op het Dakpark. Inclusief kampvuur, borrel en luxe ontbijt de volgende ochtend. Kan het beter?

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Zita Bebenroth

Zita Bebenroth

Zita Bebenroth (1975) observeert en schrijft over wat op straat ligt. In een tweet, blog, column of sprookje. Sinds haar studietijd in Kralingen dankbaar blijven plakken in de metropool, en nu in Noord nog lang niet uitgekeken.

Profiel-pagina
melanie

Melanie Drent

Illustrator

Melanie Drent (1980) ziet de wereld in heldere lijnen. Ze registreert en analyseert. Het liefst tekent ze mensen. Geef haar een pen en ze gaat. Sinds ze afstudeerde aan de HKU doet ze niet anders.

Profiel-pagina