Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Minister Jet Bussemaker van Onderwijs heeft een uitgebreide brief geschreven over de mislukte samenwerkingsplannen van Zadkine en Albeda. Ze reageert hiermee op het onderzoek dat Ronald Buitelaar voor Vers Beton deed over de plannen van de mbo-reuzen om kleinschalig onderwijs te realiseren.

notseeingeyetoeye
Beeld door: beeld: Femke van Geffen

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Melissa

Melissa van Amerongen

Een stad komt pas echt tot leven als mensen er in woord of beeld betekenis aan geven. Daarom vindt Melissa Vers Beton zo leuk. Melissa is socioloog en wetenschapsfilosoof en houdt zich voor Vers Beton onder andere bezig met wetenschappelijke artikelen op de site.

Profiel-pagina
Femke van Geffen

Femke van Geffen

Illustrator Femke van Geffen maakt mandalas, illustreert kinderboeken en maakt beelden van boeken.

Profiel-pagina