Ga naar de inhoud

Dit is de ultieme staycation (volgens onze redactie) — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Geen vakantie naar een ver, zonnig oord geboekt? Ook in Rotterdam is het vakantiegevoel nooit ver weg, bewijzen onze redacteuren. Zes tips voor de ultieme staycation in de stad.

Athena_Gronti__Toeristisch_Rotterdam‏
beeld: Athena Gronti

Al 4 reacties — discussieer mee!

 • Zuiderpark mis ik erin. Sport toutes, parqour, frisbee golf, barbequeplekken, speel’tuin’ met waterkanon, heuvels, heerlijk skaten, kano’s huren enzovoorts.

  Regentessebrug oftwel Leeuwenbrug, dan kom je op een eiland midden in de stad!

 • Er is deze zomer ook van alles aan de hand op het Quarantaine gebied. Dicht bij de stad, ver van de stad. Heel veel Rotterdammers zijn hier nog nooit geweest, je weet niet wat je ziet.

 • Ik zou deze zomer naar de zomer universiteit gaan en/of gaan open water zwemmen. Waarom zou je net als Tara betalen voor een ijskoud zwembad. Terwijl de Maas zo’n 19 graden is nu!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Duo lecture by Slava Balbek (online) and David Gianotten & Michael den Otter of OMA, organised in collaboration with the Ukraine-the Netherlands Urban Network. Wednesday 6 December 2023, 18:30 – 20:15 (Doors open at 18:00). Register for the offline event or join the live stream

  Venue: Independent School for the City
  Datum:
 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Museum Boijmans Van Beuningen beheert een collectie van uitzonderlijke kwaliteit, verdeeld over vele eeuwen en disciplines. Het museum is een gewaardeerde speler in een internationaal netwerk van toonaangevende musea, maar is ook nauw verbonden met Rotterdam, een stad met 660.000 inwoners en 175 talen.

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Bekijk alle vacatures