Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Schrijver Ernest van der Kwast en Rats On Rafts-frontman David Fagan zijn maar twee van de vijf juryleden van Liedje voor de Laurenstoren. Vandaag stellen we alle juryleden voor en geeft elk van hen een tip om de wedstrijd te winnen.
De wedstrijd Liedje voor de Laurenstoren is nu dik een maand onderweg. Je kunt nog altijd je eigen compositie voor het klokkenspel van de Laurenskerk indienen – ga ervoor! Uitleg en spelregels vind je hier. De prijzen? De winnende composities – jury- én publieksprijs – zijn een half jaar lang dagelijks door de hele stad te horen!
Maar wie zijn die juryleden eigenlijk, die beslissen over winst en verlies? Zij bepalen uiteindelijk welke melodie wel en welke niet goed genoeg is om door stadsbeiaardier Richard de Waardt in muziek voor het carillon te worden omgezet. Wie denken ze wel niet dat ze zijn? We stellen ‘de vijf’ met grote graagte even voor – en vroegen ze direct om een gouden tip.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

2d38c04bd249ad4f0720a4736b231294

Hilde Westerink

Uitgever

Hilde Westerink (1979) is uitgever en zakelijk leider van Vers Beton. Hilde kan van alles een beetje, maar veel balletjes in de lucht houden is haar specialiteit. Haar eerste publicatie ooit was een zine: Riot Grrrl Europe #1.
[email protected]

Profiel-pagina
Eva-Wijers

Eva Wijers

Illustrator

Profiel-pagina