Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De Rotterdam Architectuur Maand 2016 is ten einde. Architect Reimar von Meding reflecteert hierop en blikt vooruit naar #RAM17, waarbij hij pleit voor ontwikkeling vanuit sociaal perspectief. 

#ram16-opinie-lvd_2646
Beeld door: beeld: Loes van Duijvendijk

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Reimar von Meding

Reimar von Meding

Reimar von Meding is algemeen directeur bij KAW. De van oorsprong Duitse architect besloot na zijn studie architectuur (TU Delft) in Nederland te blijven. Reimar’s drijfveer ligt bij het ontwerpen voor de ‘vergeten doelgroep’: mensen die zelf niet de middelen of de mogelijkheid hebben hun woonomgeving uit te zoeken. Zijn specialiteit is het ontwerpen van sociale woningbouw.

Profiel-pagina
DSC_8616

Loes van Duijvendijk

Fotograaf

Loes van Duijvendijk (1987) is architectuur en landschapsfotograaf. In haar fotografisch werk onderzoekt zij aandachtig de beeldtaal in de stedelijke en natuurlijke omgeving. Geïnspireerd en gefascineerd door plekken die altijd in transformatie zijn, gaat zij op zoek naar unieke details, lichtinvallen en verrassende constructies. Haar werk is een persoonlijke en poëtische vertaling van haar ervaring tijdens dit proces. De relatie tussen fotografie en de perceptie van ruimte speelt dan ook een belangrijke rol.

Profiel-pagina