Ga naar de inhoud

Rotterdams Groen: Nieuwe stadstuinen — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

In de serie Rotterdams Groen schrijven Yvonne Rijpers en Joep Klabbers over precies dat. Wat is er aan groen in Rotterdam, en wat zijn de verhalen hierachter? Deel 5: nieuwe stadstuinen.

deEnk-12
beeld: Fleur Beerthuis

Al één reactie — discussieer mee!

  • Creatief Beheer is een sociaal hoveniersbedrijf dat een oplossing heeft gevonden voor de schooltuincomplexen die wegbezuinigd worden; vergroening van schoolpleinen. De tegels worden rechtop gezet en vormen voor elke klas een eigen moestuintje. Op een groen speelplein wordt minder ruzie gemaakt. De aanleg gebeurt met ouders en omwonenden zodat het sociaal-ecologies is. Van de besparing op de bus naar de laatst overgebleven schooltuin kun je de aanleg makkelijk betalen. Kijk zelf maar
    https://www.youtube.com/watch?v=2c3tUzyEj0Q

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam