Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vertrekkend directeur van Diergaarde Blijdorp Marc Damen loodste de dierentuin succesvol door een zware periode. In zijn afscheidsinterview met Tara Lewis is hij eerlijk over zijn twijfel om dieren gevangen te houden, spreekt hij met passie over Blijdorp en gaat hij apart in op aandachttrekkers Bokito en Olli.

Paul Damen-illustratie3
Beeld door: beeld: vanDongen

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
vanDongen

vanDongen

Geboren Noordereilander, uitgewaaierd en weerom geland rond Rotterdam. Mag graag schilderen, fotograferen en illustreren.

Profiel-pagina