Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Iedere fotograaf smult op zijn eigen manier van dit kleurenpalet. Zo zocht Anne Hospers dit jaar naar het individu in de massa. Ze toont daarom niet de massaliteit van de optocht, maar de optelsom van Rotterdammers die het Zomercarnaval tot een traditie maken. Anne: “Een traditie die ik als nieuwe Rotterdammer nu ook heb geërfd.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

388278_2715739898063_705232504_n

Max van Dongen

Chef fotografie

Max van Dongen (1991) studeerde documentaire fotografie aan AKV/ St. Joost in Breda (2014). En werkt sindsdien als zelfstandig fotograaf en chef fotografie bij Vers Beton. Vanzelf met kritische en onderzoekende blik.

Profiel-pagina
Anne Hospers

Anne Hospers

Anne Hospers (1993) is ondernemer en fotografe. Ze vangt bijzondere momenten op beeld waar medemensen misschien voorbij lopen. Ze is geïnteresseerd in het vergroten van werelden en het achterhalen van drijfveren.
Haar jeugd in Nieuw-Zeeland heeft haar liefde voor eenvoud en het buitenleven vergroot.

Profiel-pagina