Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Voor de eerste uitzending van de talkshow-podcast Delfshaven Draait Door waren Inge Janse en Tara Lewis te gast bij Café Aan Zet op de Schiedamseweg. In een kwartier bespreken ze onder meer het wereldwijde nieuws en lokale roddels met onder meer Cowboy Jos (‘Doe mij eens vijf euro geven’) en zelfverklaard barpsychologe en sekstherapeut Tina. Beluister hier de uitzending!

Bron: beeld: soundcloud.com

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont op Kop van Zuid. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
avatar-lara

Lara Arnoldus

Lara Arnoldus is opgegroeid onder de rook van Rotterdam en ondertussen gevestigd ín de rook. Ze studeerde Interactive Media Design aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag waar ze een passie ontdekte om culturele en sociale tendensen in de samenleving op te sporen, en deze om te zetten in concepten. Lara is gefascineerd door subculturen, internetgekkies, mens en maatschappij en heeft een antropologische blik. Verder fotografeert, filmt en schrijft ze en zet ze zich in voor allerlei Rotterdamse culturele instellingen.

Profiel-pagina