Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Voormalig tropisch zwemparadijs Tropicana moet het visitekaartje worden van de blauwe economie: korte lijnen tussen productie en afzet. Jaap Rozema zocht uit wat BlueCity010 anders maakt dan het bestaande palet aan Rotterdamse duurzaamheid. 
 

blue-city-martijn-koolstra
BlueCity010 past in Tropicana de blauwe economie toe Beeld door: beeld: Martijn Koolstra

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

dscf1653

Jaap Rozema

Auteur

Jaap Rozema (1983) schrijft over wetenschap en economie. Hij probeert niet om het wetenschappelijke verhaal te ontdoen van al haar vooronderstellingen, maar juist te betogen dat deze bijdragen aan waarheidsschepping. Tevens is hij fractiemedewerker bij de Partij voor de Dieren in Rotterdam.

Profiel-pagina
avatar-martijn-koolstra

Martijn Koolstra

Maakt (muur)tekeningen, animaties, en sculpturen, van situaties, mensen en landschappen. Thema’s zijn sociale realiteit, architectuur, natuur. Exposeert regelmatig in diverse settings met vrij werk en kan toegepaste oplossingen bieden in (muur)tekening, animatie- of sculpturale vorm.

Profiel-pagina