Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Tot 18 september kan je stemmen voor de publieksprijs van De Kracht van Rotterdam. Dit jaar doen er drie Vers Beton fotografen mee met deze stadsexpositie voor fotografie.
De Kracht van Rotterdam wil de stad laten zien door de ogen van jonge getalenteerde fotografen. De organisatie heeft achttien fotografen geselecteerd die onalledaagse foto’s maken van het dagelijks leven in alle wijken van Rotterdam. Dit project, dat jaarlijks terugkeert, mondt uit in een stadsexpositie. De beste foto’s worden gedurende een paar maanden op plekken getoond die toegankelijk zijn voor het publiek. In toonaangevende gebouwen zoals De Rotterdam, op flatgebouwen, op trams, in het Maasstad Ziekenhuis en op bruggen en pleinen.
Dit jaar doen er drie fotografen mee van Vers Beton, die elk een wijk toebedeeld kregen. We stellen ze hieronder aan jullie voor. Van 1 tot 18 september 2016 kan je stemmen op jouw favoriete foto voor de publieksprijs van deze editie van De Kracht van Rotterdam. (En ja, daar kunnen ze een leuk zakcentje mee winnen!)

Willem de Kam (Schiebroek & Hillegersberg)

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

388278_2715739898063_705232504_n

Max van Dongen

Chef fotografie

Max van Dongen (1991) studeerde documentaire fotografie aan AKV/ St. Joost in Breda (2014). En werkt sindsdien als zelfstandig fotograaf en chef fotografie bij Vers Beton. Vanzelf met kritische en onderzoekende blik.

Profiel-pagina
salih_kilic

Salih Kiliç

Fotograaf

Salih Kiliç (1986) is freelance reportagefotograaf. Zijn werk kenmerkt zich door een zoektocht naar microsamenlevingen. Met zijn foto’s wil Salih deze microsamenlevingen en hun verhalen delen. Een blik achter de schermen op bijzondere plekken en bij bijzondere mensen. Kortom; hij legt alles vast waar een verhaal in zit.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina
DSC_1570-2

Joke Schut

Joke Schut fotografeert het bijzondere in het alledaagse.

Profiel-pagina