Ga naar de inhoud

Deze drie Vers Beton fotografen strijden voor de Kracht van Rotterdam — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Tot 18 september kan je stemmen voor de publieksprijs van De Kracht van Rotterdam. Dit jaar doen er drie Vers Beton fotografen mee met deze stadsexpositie voor fotografie.
De Kracht van Rotterdam wil de stad laten zien door de ogen van jonge getalenteerde fotografen. De organisatie heeft achttien fotografen geselecteerd die onalledaagse foto’s maken van het dagelijks leven in alle wijken van Rotterdam. Dit project, dat jaarlijks terugkeert, mondt uit in een stadsexpositie. De beste foto’s worden gedurende een paar maanden op plekken getoond die toegankelijk zijn voor het publiek. In toonaangevende gebouwen zoals De Rotterdam, op flatgebouwen, op trams, in het Maasstad Ziekenhuis en op bruggen en pleinen.
Dit jaar doen er drie fotografen mee van Vers Beton, die elk een wijk toebedeeld kregen. We stellen ze hieronder aan jullie voor. Van 1 tot 18 september 2016 kan je stemmen op jouw favoriete foto voor de publieksprijs van deze editie van De Kracht van Rotterdam. (En ja, daar kunnen ze een leuk zakcentje mee winnen!)

Willem de Kam (Schiebroek & Hillegersberg)

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Duo lecture by Slava Balbek (online) and David Gianotten & Michael den Otter of OMA, organised in collaboration with the Ukraine-the Netherlands Urban Network. Wednesday 6 December 2023, 18:30 – 20:15 (Doors open at 18:00). Register for the offline event or join the live stream

  Venue: Independent School for the City
  Datum:
 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Museum Boijmans Van Beuningen beheert een collectie van uitzonderlijke kwaliteit, verdeeld over vele eeuwen en disciplines. Het museum is een gewaardeerde speler in een internationaal netwerk van toonaangevende musea, maar is ook nauw verbonden met Rotterdam, een stad met 660.000 inwoners en 175 talen.

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Bekijk alle vacatures