Ga naar de inhoud

Een Liedje voor de Laurenstoren: kies de winnaar! — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

De inzendtermijn van de wedstrijd Liedje voor de Laurenstoren is gesloten. Dat betekent dat er gestemd kan worden! Wie wint de publieksprijs, en welk muziekstuk hoor je het komende half jaar door de stad rondzingen?

Dit voorjaar lanceerden Vers Beton en Stichting Stadsmuziek de wedstrijd Liedje voor de Laurenstoren. We nodigden alle Rotterdammers uit om hún ‘Rotterdam-melodie’ in te zenden. De oproep bleek niet aan dovemansoren gericht: van zelfverklaarde ‘rasechte Rotterdammers’ tot een voormalig politieagent, een fluitiste, een singer-songwriter, een gepensioneerde dermatoloog – en dat is maar een willekeurige greep uit de biografieën van de inzenders.

Al 20 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures