Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De inzendtermijn van de wedstrijd Liedje voor de Laurenstoren is gesloten. Dat betekent dat er gestemd kan worden! Wie wint de publieksprijs, en welk muziekstuk hoor je het komende half jaar door de stad rondzingen?

Dit voorjaar lanceerden Vers Beton en Stichting Stadsmuziek de wedstrijd Liedje voor de Laurenstoren. We nodigden alle Rotterdammers uit om hún ‘Rotterdam-melodie’ in te zenden. De oproep bleek niet aan dovemansoren gericht: van zelfverklaarde ‘rasechte Rotterdammers’ tot een voormalig politieagent, een fluitiste, een singer-songwriter, een gepensioneerde dermatoloog – en dat is maar een willekeurige greep uit de biografieën van de inzenders.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

2d38c04bd249ad4f0720a4736b231294

Hilde Westerink

Uitgever

Hilde Westerink (1979) is uitgever en zakelijk leider van Vers Beton. Hilde kan van alles een beetje, maar veel balletjes in de lucht houden is haar specialiteit. Haar eerste publicatie ooit was een zine: Riot Grrrl Europe #1.
[email protected]

Profiel-pagina
Eva-Wijers

Eva Wijers

Illustrator

Profiel-pagina