Wij gebruiken cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Als je geen toestemming geeft, kan dit gevolgen hebben voor het gebruik van de site.
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.
De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Al 3 reacties — discussieer mee!
Inmiddels is Oranjeboom eigendom geworden van United Dutch Breweries. Tegenwoordig verkopen ze vooral zwerversbier (8.5 / 12.5% sterke ‘lagers’). Triest einde aan een mooi bedrijf.
“De kolonisatie van de linker Maasoever ”
Een beetje voorzichtig met die term meneer Jongstra. Voor je het weet, maak je slapende honden wakker en gaan ze op Zuid herstelbetalingen eisen.
Oranjeboom fuseerde met Drie Hoefijzers een Bredase brouwerij gevestigd in een industrieel monument!
https://nl.wikipedia.org/wiki/Drie_Hoefijzers_(bedrijf)
Ter herinnering aan de paarden die toen, rond 1900, nog hun werk deden op Feijenoord, werd in 1992 op het terras van Steenplaats, Persoonshaven, het bronzen Rotterdamse Trekpaard geplaatst. Het is van de hand van Gérard Héman (1914-1992) en aangeboden door de firma Koninklijke Van Waning, die toen vertrok uit de wijk. Helaas heeft het huidige bestuur van het tehuis gemeend het vrijstaande beeld te moeten omhullen met een pergola.