Ga naar de inhoud

Pex Langenberg reageert: "Het is nu aan de gemeenteraad" — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Renee Trijselaar verweet hem eerder deze week inconsequent te zijn en vroeg hem mee op date. Pex Langenberg legt uit waarom hij besloot het RRKC-advies niet overal te volgen. En zijn antwoord? Dat blijft in het midden.

13173549_1327652933918511_1503331191257273492_o
beeld: Stacii Samidin

Al één reactie — discussieer mee!

 • Beste Pex,

  Wat jammer dat je in bovenstaande tekst nauwelijks in gaat op waar mijn brief om ging.

  Mijn mijn brief ging namelijk niet over waarom er is gekozen om bij de kleine organisaties te bezuinigen. Alhoewel ik dat ook een interessante vraag zou vinden. Helemaal nu je zegt dat dat is omdat je meent dat ze dan alsnog voldoende mogelijkheden hebben om een relevant programma te maken. I disagree.

  Het gaat erom wat er vervolgens wel gebeurd met dat geld en dat er twee instellingen zijn die zonder inhoudelijke argumenten een voorkeursbehandeling krijgen. Daar lees ik hierboven niets over.

  Jammer. Voor mij en voor een heleboel Rotterdammers.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • School’s Out! #39 with Barbara Stok. A lecture, drinks, bites and a short movie. Friday…

  Venue: Independent School for the City
  Datum:
 • Netwerk Ongedocumenteerden Onderdak start met bouwen in Rotterdam. Kom naar de kick-off op 9 maart.…

  Venue: Rotterdamse Ongedocumenteerden Steunpunt
  Datum:
 • On Monday March 11, Rotterdam based ‘platform for metropolitan issues’ De Dépendance welcomes award-winning science journalist Angela Saini in Arminius, on the occasion of her highly acclaimed book ‘The Patriarchs: How Men Came to Rule’.

  Venue: Arminius
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als coördinator ben jij het reisbureau voor cursisten van DRIFT’s Transition Academy. Jij zorgt ervoor…

 • Eigen initiatief van bewoners vind je boeiend. Je helpt graag bewoners om hun buren (beter) te leren kennen en hun plannen om te zetten in concrete acties. Je werft nieuwe straten, geeft advies, keurt de aanvragen goed (en soms ook af) en houdt de uitvoering in de gaten. Je bent een ervaren en communicatieve communitybuilder die Rotterdammers en hun buren bij staat met raad en daad.

 • GroenLinks Rotterdam zoekt een creatieve social media redacteur met een focus op online communicatie en contentcreatie. Als social media redacteur werk je elke dag aan het online uitdragen van ons verhaal over een groen, sociaal en inclusief Rotterdam.

 • Bekijk alle vacatures