Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton interviewt in samenwerking met Rotterdamse Nieuwe jonge, beeldbepalende en bijzondere ondernemers in Rotterdam. Wie zijn ze, wat doen ze en waarom kozen ze voor Rotterdam? Deze keer: Teodor Cataniciu (21), oprichter van Re/Start, een bedrijf dat vluchtelingen opleidt tot programmeurs.

20160829-Teodor-cataniciu-versbeton-JokeSchutPhotography-003-copy
Beeld door: beeld: Joke Schut

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

ava Willemijn Sneep

Willemijn Sneep

Adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. [email protected]

Profiel-pagina
DSC_1570-2

Joke Schut

Joke Schut fotografeert het bijzondere in het alledaagse.

Profiel-pagina