Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Op het dak van de Laurenstoren hoorden de jurywinnaar en de publiekswinnaar donderdagavond hun eigen melodie, live gespeeld door de stadsbeiaardier. Woes Ploum heeft de juryprijs binnengesleept, en de Jacob Marisschool is de publiekswinnaar.

De genodigden hangen over de rand van het dak om van het uitzicht te genieten. Het is een exceptioneel mooie avond om je eigen compositie te horen op het carillon. Een paar trappen lager zit te beiaardier. Via een live-videoverbinding zien we hem zitten achter een instrument dat veel weg heeft van een piano. Deze piano staat in verbinding met de klokken van het carillon. Alle aanwezigen, tien deelnemers in totaal, zullen vanavond éénmalig live hun eigen liedje horen. En stuk voor stuk staan ze klaar met hun telefoon om een geluidsopname te maken.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

2d38c04bd249ad4f0720a4736b231294

Hilde Westerink

Uitgever

Hilde Westerink (1979) is uitgever en zakelijk leider van Vers Beton. Hilde kan van alles een beetje, maar veel balletjes in de lucht houden is haar specialiteit. Haar eerste publicatie ooit was een zine: Riot Grrrl Europe #1.
[email protected]

Profiel-pagina
10547749_10154894484515486_7617606655025449823_o_1000

Florine van Rees

Fotograaf

Florine van Rees (1988) is afgestudeerd als modevormgever en benut haar kennis in de beeldvorming. Met een modische blik benadert ze documentaire onderwerpen in de fotografie. Een samenspel van kleur, contrast, textuur en lijnen staat hierin centraal. Naast haar werk als fotograaf mede-beheert Florine ook het online magazine www.slash-zine.com waar vooral inspiratie gedeeld wordt.

Profiel-pagina