Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In de roman ‘In de Schaduw van Erasmus’ hanteert Erasmus allerlei achterbakse methoden om te overleven in het politiek-religieuze mijnenveld van zijn tijd. Geïnspireerd door dit boek sprak journalist Lucette Mascini met Paul Frissen (hoogleraar bestuurskunde) en Rinus van Schendelen (hoogleraar politieke lobby) over achterkamertjespolitiek in Rotterdam.

timsake-lucettes_achterkamertjes
Beeld door: beeld: Tim Sake

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Lucette Mascini

Lucette Mascini

Lucette Mascini studeerde van alles en nog wat in overal en nergens. En schrijft over politiek en economie in Rotterdam. En houdt van jazz en kunst en literatuur en andere dingen die er te doen zijn. En daar schrijft ze dan soms ook over.

Profiel-pagina
avatar-tim-sake

Tim Sake

Tim Sake (1984) is sinds zijn afstuderen (WdKA, 2008) afwisselend werkzaam als zelfstandig illustrator, grafisch ontwerper, organisator van het festival Zine Camp maar ook als traditioneel letterschilder. In al zijn werk komt een sterke passie voor handwerk naar voren. Dit is met name zeer goed zichtbaar in zijn illustratieve werk waar de hand zelf vaak wordt ingezet als protagonist van zijn illustraties.

Profiel-pagina