Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Tot twee keer toe strandde in de Rotterdamse gemeenteraad een motie om een convenant te sluiten met het UAF, de stichting die vluchtelingstudenten helpt een studie te starten of te vervolgen. Dat werpt de vraag op hoe serieus Rotterdam de hoogopgeleide vluchteling neemt.

welcomephoto
Beeld door: beeld: Femke van Geffen

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Margot Smolenaars

Margot Smolenaars

Margot Smolenaars (1976) voelt zich al veertien jaar Rotterdammer, maar dan wel eentje met een zachte g. Studeerde journalistiek in Tilburg, begon als archetypische krantenjournalist (d’r héén!), evolueerde tot chef redactie in de bladen en is nu onderzoeksjournalist.
[email protected]

Profiel-pagina
Femke van Geffen

Femke van Geffen

Illustrator Femke van Geffen maakt mandalas, illustreert kinderboeken en maakt beelden van boeken.

Profiel-pagina