Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton start een nieuwe serie interviews met jonge beeldbepalende ondernemers in samenwerking met Rotterdamse Nieuwe. We beginnen met een drieluik in het ZomerHofkwartier. Als eerste: Jim de Jong (27) van restaurant De Jong.
In de eerste Hofboog onder de voormalige Hofpleinlijn zit restaurant De Jong. Het is nog vroeg in de middag, uren voordat de eerste gasten verwacht worden, maar binnen ruikt het al heerlijk. Chef-kok en eigenaar Jim de Jong is met zijn team bezig in de keuken, terwijl zijn moeder de laatste hand aan het tafellinnen legt. Voordat het interview begint maakt hij nog snel twee kunstige cappuccino’s voor zijn personeel, om vervolgens zelf achter een glas water op de houten bar plaats te nemen.

restaurantdejong-sylvana-lansu-1
Beeld door: beeld: Sylvana Lansu

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
DSC_0908cutklein

Sylvana Lansu

Fotograaf

Sylvana Lansu (1991) studeerde fotografie aan AKV St. Joost in Breda. In haar werk onderzoekt ze het verlangen van de mens naar vastigheid en tegelijkertijd vrijheid. Door het fotograferen van deze aspecten in de wereld om ons heen worden de raakvlakken tussen mens en natuur zichtbaar.

Profiel-pagina