Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Voor Jan de Vries en Frank Groot is het moment van de waarheid aangebroken. Na jaren van tekenen, breken en bouwen opent de bioscoop KINO op 20 oktober haar deuren op de heilige grond van het oude LantarenVenster. “We willen een klassiek concept op een moderne manier interpreteren.”

geisje-versbeton-kino11
Jan de Vries (l) en Frank Groot. Beeld door: beeld: Geisje van der Linden

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

unnamed-2

Nico van den Berg

Nico van den Berg is geboren in ‘Spijkcity’, maar wist niet hoe snel hij deze treurige plek moest verlaten. Hij studeerde Geschiedenis aan de EUR, maar was vaker te vinden in De Consul en het oude Lantaren/Venster. Woont tegenwoordig als filmjournalist in Amsterdam, maar ontvlucht regelmatig de hoofdstedelijke toeristeninvasie om zich te laven aan de Rotterdamse ‘kendoe’-mentaliteit.

Profiel-pagina
GeisjevanderLinden.versbetonkopie

Geisje van der Linden

Fotograaf

Geisje van der Linden (Rotterdam, 1985) werkt als documentaire fotograaf aan langlopende foto projecten. In haar werk onderzoekt ze hoe grote veranderingen, vaak van maatschappelijke aard, het leven van mensen en hun omgeving beïnvloedt en hoe zij zich hieraan zowel bewust als onbewust op aanpassen. Dit jaar publiceert ze haar eerste fotoboek met de titel, Stella Maris. Over Oost-Europese gastarbeiders in Nederland. Naast haar eigen projecten werkt ze in opdracht.

Profiel-pagina