Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vonden eerdere vluchtelingen het makkelijk om te landen in Rotterdam? Het gezin Magala greep in 1985 de kans om communistisch Polen te verlaten met beide handen aan. “Tot op de dag van vandaag begrijp ik niet waarom ze ons hebben laten gaan.”

magala
Beeld door: beeld: Verena Blok

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

_dsc0230-edit-2

Monique Smeets

Monique Smeets (Breda, 1969) werkt als freelance hoofd- en eindredacteur en is docent op een hogeschool. Steeds opnieuw wordt ze geraakt door de veerkracht van mensen. Of het nu geïnterviewden, opdrachtgevers, collega’s met wie ze een klus klaart of studenten zijn. Veerkracht om iets nieuws te proberen, anders naar een situatie te kijken, samen te werken, iets te leren. En zo de wereld in beweging te brengen. Ieder met zijn eigen smaak, geur en textuur.

Profiel-pagina
foto_Verena

Verena Blok

Verona Blok (1990) is een visuele verhalenverteller met een voorname fascinatie voor de mens. Zij is geïnteresseerd in hoe personen zich tot elkaar verhouden en wat voor een invloed culturele ontwikkelingen hebben op het leven van een individu. Als fotograaf komt zij dichterbij haar onderwerp en identificeert sterk met de praktijk van een antropoloog waarbij de ontmoeting met ‘de ander’ centraal staat.

Profiel-pagina