Ga naar de inhoud

“Niet doen Hamit. Daar ben je echt niet geschikt voor”

“Kan ik op je steun rekenen?” Die vraag hoort Peter van Heemst vaak. Meestal geeft hij eerlijk antwoord. Zo ook nu Hamit Karakus zich verkiesbaar stelt voor de Tweede Kamer.

Peter_van_Heemst_Voorpagina
beeld: Jeroen van de Ruit

Al één reactie — discussieer mee!

 • Ik vind het altijd een beetje zielig als niet gereageerd wordt op de stukjes van de politiek commentator, dus dan doe ik dat maar vanuit de goedheid van mijn hart.

  Zijn redenering is zoals vaak plausibel, maar hij slaat één aspect over.
  Zou Hamit niet gevraagd zijn door de partijbonzen?
  Het is namelijk de gewoonte bij de PvdA om op de kieslijst niet alleen te letten op capaciteit en dociliteit t.o.v. het patijpatriciaat, maar ook op de etnische achtergrond.
  Daar heeft men zich bij voormalig raadslid Kuzu natuurlijk flink mee in de vingers gesneden en misschien hoopt men zo te voorkomen dat veel Turken in Nederland op Denk gaan stemmen, maar de PvdA trouw blijven.
  Ik hoop dat persoonlijk niet, omdat ik werkelijk geniet van Denk. Heerlijk om ze alle problemen die de multiculturele samenleving met zich meebrengt, ongegeneerd op het bord te leggen van juist degenen die die samenleving decennia kritiekloos gekoesterd hebben.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam