Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Ook op Vers Beton is het ‘oktober woonmaand’. Met natuurlijk aandacht voor het woonreferendum én de serie OngeWoon: Rotterdammers die net anders wonen. Zoals Kamiel: hij kraakte in 1991 een schoolpand in Charlois en woont er nu nog.

ongewoon9
Beeld door: beeld: Nicoline Rodenburg

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profielfoto-prisdeputter-versbeton

Priscilla de Putter

Priscilla de Putter (1983) schrijft als freelance tekstschrijver over steden, wonen, mensen en ontwerp voor o.a. platform Wonen in Rotterdam, Woonstad, Dutch Designers (DuDe) magazine, Uitagenda Rotterdam, Vers Beton en diverse bureaus. Ze startte Habitat Magazine in 2013 en werkt aan het boek Habitat Rotterdam (Trichis Publishing, najaar 2018).

Profiel-pagina
nicolinerodenburg

Nicoline Rodenburg

Nicoline Rodenburg (1981) fotografeert. Mensen, mode, huizen, plaatsen en het liefst een combinatie ervan. Ze zoekt daarbij altijd naar de mysterieuze en melancholische momenten. Ze is mede-oprichter van online magazine Blij Wonen en woont zelf landelijk in de stad, aan de Rotte.

Profiel-pagina