Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De Kieswijzer Woonreferendum

Ga direct naar de Kieswijzer Woonreferendum

Waarom heeft Vers Beton deze kieswijzer ontwikkeld?
We merkten dat aan de ene kant het Woonreferendum een heel belangrijke (want de uitkomst heeft direct invloed op de levens van Rotterdammers) en unieke (want hiervoor was er slechts eenmaal eerder een Rotterdam-specifiek referendum) stemming is, terwijl er aan de andere kant bij Rotterdammers weinig kennis en animo voor is. We hopen dat de Kieswijzer Woonreferendum Rotterdammers helpt om zich te informeren over het onderwerp en om op 30 november een bewuste, individuele keuze te maken.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont op Kop van Zuid. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Eeva Liukku

Eeva Liukku

Hoofdredacteur

Eeva Liukku (Rotterdam, 1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
[email protected]

Profiel-pagina
05_Nina Fernande_integratie

Nina Fernande

Illustrator

Nina Fernande (1987) is een illustrator. Ze woont en werkt in Rotterdam. Als ze niet aan Franstalige chansons werkt, kleurt, faxt en streept ze simpele maar krachtige platen. Ze typeert haar werk als cartoonesk zonder het grafische element te verliezen.

Profiel-pagina