Ga naar de inhoud

Column: De M in MTV

 
 

Al 2 reacties — discussieer mee!

 • Je hebt tegenwoordig MTV en MTV Music 24. De laatste is, als het goed is, een betaalde optie in je zenderpakket. De reden dat ze alleen nog maar scripted reality uitzenden zal dezelfde zijn als bij Discovery, History Channel, National Geographic e.a: de goedkope rotzooi is gratis en voor content moet je nu betalen.

 • In NL is er geen Music TV meer, maar dat is anders in het buitenland. Het is dus ook een NL ding. MTV EU kocht TMF op, The Box ook door MTV EU overgenomen en het aanbod verschraalde in hard tempo. In Roemenie heb je 6 muziek zenders, één daarvan speelt tussen 18.00-19.00 sixties, tussen 19.00-20.00 seventies enzovoort. Het is er wel, alleen in NL wordt het niet aangeboden. NL TV zenders aanbod is sowieso erg treurig

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures