Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton interviewt jonge beeldbepalende ondernemers in samenwerking met Rotterdamse Nieuwe. Het sluitstuk van het drieluik over het Rotterdamse ZomerHofkwartier is Elisa Rootert (32) van Coppi.

Op de hoek van de Bergweg en de Vijverhofstraat zit Coppi, een zaak die twee dingen combineert: fietsen en koffie. Buiten is het koud en het regent. Mensen haasten zich voorbij langs de grote raampartijen van Coppi. Binnen zijn er warme boekweitwafels met blauwe bessen, frambozen en jam, koffie met hartjes en potten thee. In de hoek wordt gesleuteld aan een fiets, de barista schuimt melk en mensen werken achter hun laptop.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
DSC_0908cutklein

Sylvana Lansu

Fotograaf

Sylvana Lansu (1991) studeerde fotografie aan AKV St. Joost in Breda. In haar werk onderzoekt ze het verlangen van de mens naar vastigheid en tegelijkertijd vrijheid. Door het fotograferen van deze aspecten in de wereld om ons heen worden de raakvlakken tussen mens en natuur zichtbaar.

Profiel-pagina