Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vers Beton interviewt jonge beeldbepalende ondernemers in samenwerking met Rotterdamse Nieuwe. Vandaag de tweede ondernemer in het ZomerHofkwartier: Francien Eppens (32) van Thuisrecycling.nl en Shop&Drop.

De twee bedrijven die Francien Eppens runt, Thuisrecycling en Shop&Drop, zijn gevestigd in een kantoor in het opvallende blauw-witte ‘Het Gebouw’ op de Zomerhofstraat. Omdat Francien met zwangerschapsverlof is, vindt het interview plaats in haar huis in Kralingen, met uitzicht op het Boerengat. Aan de keukentafel met thee, stroopwafels en de pasgeborene soezend op haar schouder.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
DSC_0908cutklein

Sylvana Lansu

Fotograaf

Sylvana Lansu (1991) studeerde fotografie aan AKV St. Joost in Breda. In haar werk onderzoekt ze het verlangen van de mens naar vastigheid en tegelijkertijd vrijheid. Door het fotograferen van deze aspecten in de wereld om ons heen worden de raakvlakken tussen mens en natuur zichtbaar.

Profiel-pagina