Ga naar de inhoud

Francien Eppens: “Het wordt je niet makkelijk gemaakt om goed te doen” — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Vers Beton interviewt jonge beeldbepalende ondernemers in samenwerking met Rotterdamse Nieuwe. Vandaag de tweede ondernemer in het ZomerHofkwartier: Francien Eppens (32) van Thuisrecycling.nl en Shop&Drop.

De twee bedrijven die Francien Eppens runt, Thuisrecycling en Shop&Drop, zijn gevestigd in een kantoor in het opvallende blauw-witte ‘Het Gebouw’ op de Zomerhofstraat. Omdat Francien met zwangerschapsverlof is, vindt het interview plaats in haar huis in Kralingen, met uitzicht op het Boerengat. Aan de keukentafel met thee, stroopwafels en de pasgeborene soezend op haar schouder.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam