Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

In het debat ‘Farewell to Fossil’ op het Stadmakerscongres werd bediscussieerd hoe stadmakers moeten sturen in de klimaatopgaven voor Rotterdam. Theatermaker Freek Vielen schreef live tijdens het debat deze oproep. Over strijdvaardigheid, kiezen voor de toekomst, en dat het uitmaakt wat je doet.

twee-wereldbeelden
Beeld door: beeld: Cyanne van den Houten

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

_mg_5581bw

Freek Vielen

Freek Vielen (1985) is regisseur. Hij studeerde Woordkunst in Antwerpen en maakt theatervoorstellingen met het Antwerpse huis De Nwe Tijd. Op de Correspondent maakt hij met anderen de reeks ‘Een Afhankelijkheidsverklaring’.

Profiel-pagina
schermafbeelding-2016-11-21-om-11-37-36

Cyanne van den Houten

Cyanne van den Houten (1994) is opgeleid tot Grafisch Ontwerper. Studeert momenteel (af) aan het Sandberg Instituut tot “Master of Design”. Opzoek naar nieuwe avantgardistische connecties tussen mens en technologie. Als visuele vertaler betrokken bij het Rotterdams Klimaat Initiatief.

Profiel-pagina