Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Aan de vooravond van het Stadmakerscongres spreekt Vers Beton met Guest Urban Critic Henk Ovink. Voor het ministerie van Infrastructuur en Milieu is hij Nederlands eerste Watergezant. Hij vertelt uit ervaring hoe je met innovatie en samenwerking lokale overheden kunt veranderen. 

liggend-1
Beeld door: beeld: Martijn Koolstra

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Kim Hoefnagels

Kim Hoefnagels

Kim Hoefnagels (1987) is opgeleid als cultuurwetenschapper en houdt van alle creativiteit die Rotterdam uitspat. Kiezen is verliezen, maar als het dan toch moet, schrijft ze het liefst over kunst, architectuur en design. Ze is werkzaam als redacteur en journalist en woont in het Oude Noorden.

Profiel-pagina
avatar-martijn-koolstra

Martijn Koolstra

Maakt (muur)tekeningen, animaties, en sculpturen, van situaties, mensen en landschappen. Thema’s zijn sociale realiteit, architectuur, natuur. Exposeert regelmatig in diverse settings met vrij werk en kan toegepaste oplossingen bieden in (muur)tekening, animatie- of sculpturale vorm.

Profiel-pagina