Ga naar de inhoud

Kieswijzer Woonreferendum helpt inwoners bij keuze Woonvisie — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Vanaf vandaag biedt Vers Beton de Kieswijzer Woonreferendum aan. Aan de hand van negen stellingen informeert deze kieswijzer Rotterdammers over wat de Woonvisie is en wat een stem voor of tegen bij het referendum op 30 november betekent. Ook geeft de Kieswijzer Woonreferendum een stemadvies, inclusief de belangrijkste argumenten voor en tegen.

Screenshot Kieswijzer Woonreferendum
Screenshot Kieswijzer Woonreferendum beeld: www.kieswijzerwoonreferendum.nl

Op 30 november mogen Rotterdammers voor of tegen de Woonvisie stemmen tijdens het Woonreferendum. Voor veel inwoners is het alleen onbekend wat deze visie precies inhoudt en wat een stem voor of tegen betekent. Omdat de Woonvisie van directe invloed is op het leven van veel inwoners, heeft het online magazine Vers Beton de Kieswijzer Woonreferendum ontwikkeld. Aan de hand van negen stellingen komen Rotterdammers erachter wat de belangrijkste gevolgen zijn van de Woonvisie. Ook kunnen zij zo bepalen of zij naar een stem voor of tegen neigen.

Al 7 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam