Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Screenshot Kieswijzer Woonreferendum
Screenshot Kieswijzer Woonreferendum Beeld door: beeld: www.kieswijzerwoonreferendum.nl

Op 30 november mogen Rotterdammers voor of tegen de Woonvisie stemmen tijdens het Woonreferendum. Voor veel inwoners is het alleen onbekend wat deze visie precies inhoudt en wat een stem voor of tegen betekent. Omdat de Woonvisie van directe invloed is op het leven van veel inwoners, heeft het online magazine Vers Beton de Kieswijzer Woonreferendum ontwikkeld. Aan de hand van negen stellingen komen Rotterdammers erachter wat de belangrijkste gevolgen zijn van de Woonvisie. Ook kunnen zij zo bepalen of zij naar een stem voor of tegen neigen.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont op Kop van Zuid. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
05_Nina Fernande_integratie

Nina Fernande

Illustrator

Nina Fernande (1987) is een illustrator. Ze woont en werkt in Rotterdam. Als ze niet aan Franstalige chansons werkt, kleurt, faxt en streept ze simpele maar krachtige platen. Ze typeert haar werk als cartoonesk zonder het grafische element te verliezen.

Profiel-pagina