Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
flat-met-huisjes_03
Beeld door: beeld: Nina Fernande

Vers Beton is in de woonvisie gedoken de afgelopen weken. Zo schreven we een artikel waarin we antwoord geven op twaalf belangrijke vragen en maakten we een Kieswijzer voor het Woonreferendum op 30 november. Hierbij vielen ons enkele argumenten op die zowel de voor- als tegenstanders in de strijd werpen. We zetten ze op een rijtje en lichten ze toe.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Eeva Liukku

Eeva Liukku

Hoofdredacteur

Eeva Liukku (Rotterdam, 1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
[email protected]

Profiel-pagina
05_Nina Fernande_integratie

Nina Fernande

Illustrator

Nina Fernande (1987) is een illustrator. Ze woont en werkt in Rotterdam. Als ze niet aan Franstalige chansons werkt, kleurt, faxt en streept ze simpele maar krachtige platen. Ze typeert haar werk als cartoonesk zonder het grafische element te verliezen.

Profiel-pagina