Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Deze week stelt de gemeenteraad het Cultuurplan vast. Jacob van der Goot wil dat de cultuursector meesurft op de Rotterdamse renaissance. De RRKC-voorzitter wil dat de cultuursector diverser, vernieuwender en financieel gezonder wordt.   

djemaa-zondag-17
Djemaa el Fna: zondag Beeld door: beeld: Fleur Beerthuis

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

jacob-vd-groot

Jacob van der Goot

Jacob van der Goot (1952) is voorzitter van de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur. Van 2004 tot 2014 was hij voorzitter van de Bank Rotterdam, van de ABN AMRO Bank. Zijn streven was de bank te verbinden met de stad, het bedrijfsleven en de culturele sector. Van der Goot is ervaren als bestuurder en toezichthouder, onder andere van verschillende Rotterdamse culturele organisaties.

Profiel-pagina
Fleur.2

Fleur Beerthuis

Fotograaf

Fleur Beerthuis studeerde aan de Willem de Kooning Academie en werkt nu als fotograaf. Ze vindt Rotterdammers geweldig. Door mensen te portretteren ziet zij een glimp van hun werelden. Ze is nieuwsgierig naar hoe andere mensen leven en denken. Met beelden probeert zij hun verhalen zo goed mogelijk over te brengen.

Profiel-pagina