Ga naar de inhoud

Column: Kinderkoor

“Ik wil dóóóód!” gilde een vrouw in het publiek.  In de decembereditie van de Uitagenda blikt Ferrie terug op een even hilarisch als rampzalig optreden in een bejaardentehuis. 

lasergame
beeld: ikRotterdam

Al 2 reacties — discussieer mee!

 • Een in wezen zeer serieuze en mooie column wordt m.i. ontsierd door een blasfemistische tekening, die de heiligheid van Catharina en de stigmata van Christus ridiculiseren. De plaatsing in het kader van deze column ontgaat me ten ene male.
  Dan kan ik maar één reden voor de plaatsing bedenken: Beledigen van het Rooms Katholieke geloof.

  Stuitend voor al die Italiaanse, Portugese, Spaanse, Kaap Verdiaanse, Phillipijnse, Poolse, Brabantse, Limburgse en andere katholieke mensen, die zo hard in onze stad werken en gewerkt hebben.
  Misschien kan de bisschop van Rotterdam zijn afkeer uitspreken, zodat gerechtigheid kan geschieden en gelovigen weten wat hen te doen staat. De tekenaar (Kneepkens?) kan vanaf nu niet meer over straat zonder voortdurend over zijn schouder te kijken, veronderstel ik.
  Advies aan de redactie. Wissel voortdurend van vergaderplaats en varieer de vergadertijden. Je weet, maar nooit.

  Nog iets, maar dan serieus. Als je bewust een voor vele kwetsende tekening plaatst (dat mag van mij) dan heb je het morele recht verloren kritiek te hebben op anderen, die ook gebruik maken van hun vrijheid van meningsuiting. .

 • Geef mij een column vol mooie woorden als ‘onbezoedeld’, ‘gribusbende’ en vooral ‘sneeuwblubberhondenpoepdrab’ en mijn dag is weer goed. Alleen het woord ‘koorknaap’ ontbreekt, maar dat bedenk ik er zelf wel bij.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures