Ga naar de inhoud

De wereld veranderen met drijvende eilanden — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Tieme Haddeman (34) is een ondernemer met tomeloze energie, drie bedrijven in vijf jaar getuigen daarvan. Eerste in het Rotterdamse Nieuwe-drieluik met jonge beeldbepalende ondernemers op het RDM-terrein.
Het uitvinden en ontwikkelen doet Tieme Haddeman op zijn gehuurde kavel op de RDM-campus, maar het ‘laptop-werk’ gebeurt in zijn appartement op de Struisenburgstraat in Kralingen. Daar heeft hij prachtig uitzicht op het water, want het liefst kijkt hij altijd naar water. Ondanks een dag met al zes afspraken achter de rug komt Haddeman – iets te laat – energiek aanlopen. Je begrijpt al snel dat die energie hem op veel plekken brengt.

geisje-versbeton-tiemehaddeman7
beeld: Geisje van der Linden

Al 4 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam