Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Tieme Haddeman (34) is een ondernemer met tomeloze energie, drie bedrijven in vijf jaar getuigen daarvan. Eerste in het Rotterdamse Nieuwe-drieluik met jonge beeldbepalende ondernemers op het RDM-terrein.
Het uitvinden en ontwikkelen doet Tieme Haddeman op zijn gehuurde kavel op de RDM-campus, maar het ‘laptop-werk’ gebeurt in zijn appartement op de Struisenburgstraat in Kralingen. Daar heeft hij prachtig uitzicht op het water, want het liefst kijkt hij altijd naar water. Ondanks een dag met al zes afspraken achter de rug komt Haddeman – iets te laat – energiek aanlopen. Je begrijpt al snel dat die energie hem op veel plekken brengt.

geisje-versbeton-tiemehaddeman7
Beeld door: beeld: Geisje van der Linden

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

che_celeste_7394zw

Celeste Boddaert

Celeste Boddaert (Rotterdam, 1987) is freelance journalist. Schrijft, produceert, is coördinerend redacteur van OPEN Rotterdam en altijd op zoek naar bijzondere verhalen in Rotterdam.

Profiel-pagina
GeisjevanderLinden.versbetonkopie

Geisje van der Linden

Fotograaf

Geisje van der Linden (Rotterdam, 1985) werkt als documentaire fotograaf aan langlopende foto projecten. In haar werk onderzoekt ze hoe grote veranderingen, vaak van maatschappelijke aard, het leven van mensen en hun omgeving beïnvloedt en hoe zij zich hieraan zowel bewust als onbewust op aanpassen. Dit jaar publiceert ze haar eerste fotoboek met de titel, Stella Maris. Over Oost-Europese gastarbeiders in Nederland. Naast haar eigen projecten werkt ze in opdracht.

Profiel-pagina