Ga naar de inhoud

Fotoserie: Dit zijn de mooiste kersttuinen van Rotterdam

Samen met Joost Leek fotografeert Willem de Kam sinds 2014 opvallende Nederlandse voortuinen onder de naam Kabouters & Adelaars. Met de feestdagen voor de deur schoot hij een speciale kersteditie met de meest uitbundig versierde Rotterdamse tuinen.

Al één reactie — discussieer mee!

  • In Carnisse deden we destijds een looproute langs de verschillende kerstverlichtingen. Bijzonder dat een Hindoestaanse familie uit de meester Arendstraat verkozen werd als de mooiste. Er is een stukje Carnissesingel (tegenover het hertekamp) dat ook fameus was. Misschien moet je daar volgend jaar eens gaan kijken

Schrijf hier je reactie

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam