Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Simone van Hulst vindt dat de Rotterdamse debatcultuur slaapt en niet meer van deze tijd is. Op de Debatnacht gaat ze daar verandering in brengen. Wat is er eigenlijk mis met de debatten en discussies volgens Simone?

horeca-rachelsender-942×1800
Beeld door: beeld: Rachel Sender

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

SVH

Simone van Hulst

Simone van Hulst (1987) is structureel ontevreden als programmamaker, vasthoudend maar zachtaardig als gespreksleider en bijvoeglijk naamwoord-schuwend als schrijver. Ze werkt in opdracht van verschillende culturele en maatschappelijke instanties en evenementen in Rotterdam en omstreken.

Profiel-pagina
sender

Rachel Sender

Illustrator

Rachel Sender (illustrator) is nieuwsgierig naar mensen. Wat doen ze, waarom en hoe? Maar ook wil ze weten hoe wij als mensen ons gedragen in een stedelijke omgeving. Haar werk concentreert zich op die vragen. Dat maakt haar illustraties geschikt voor redactionele toepassingen. Door haar ervaring als grafisch ontwerper gaat ze vrij om met ruimte, verhouding en kleur. Het is fleurig en speels en maakt de kijker op slag medeplichtig.

Profiel-pagina