Ga naar de inhoud

Hier kijken wij naar uit in 2017 — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Nu we de deur in het boosaardige gezicht van 2016 kunnen smijten, richten we ons graag op een rooskleurige toekomst. 2017, we rekenen op je! Het jaar waarin (wellicht) Aboutaleb vertrekt naar Den Haag, Feyenoord het gaat doen, Rotterdam de haven is ontgroeid, groener wordt en meteen effe stopt met megalomaan bouwen.

MATZWART_2017_VERSBETON_WEB
beeld: Matzwart

Al 2 reacties — discussieer mee!

 • Hoi Lindy, ik wil je eigenlijk niet ruw laten ontwaken uit je droom, maar doe het toch: in 2017 gaan er meer grote projecten starten dan ooit! Over een paar jaar is de skyline bijna onherkenbaar veranderd, en in positieve zin gelukkig wat mij betreft. De voortdurende dynamiek van de stad is juist het leuke, en ik kan na jaren relatieve rust niet wachten tot de skyline weer vol bouwkranen staat! En ik ben niet de enige gelukkig. Zie ook het projectenoverzicht op rtm-xl.nl.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures