Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Een architect is tegenwoordig niet meer dan een stilistisch adviseur, zag Wessel Beerendonk van Studio RAP. Zij frezen, printen en bouwen hun ontwerpen gewoon weer zelf… met robotarmen. Dit is deel twee van een drieluik met jonge beeldbepalende ondernemers op het RDM-terrein.
– Dit artikel is geüpdatet – 
Wessel Beerendonk (26) steekt gelijk van wal als hij mij naar de kavel van Studio RAP op het RDM-terrein leidt. Hij wijst op het kantoor van het bedrijf Skilled Office dat zij hebben gebouwd en daarna op de robotarmen waar Studio RAP hun architectonische designs mee maakt. In sneltreinvaart lopen we langs de prototypen en nemen plaats op het terras van het zwevend kantoor in de RDM. Nauwelijks tijd om alles in me op te nemen, begint Wessel rap te vertellen over zijn bedrijf…

Geisje.VersBeton.RAP4
Beeld door: beeld: Geisje van der Linden

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

che_celeste_7394zw

Celeste Boddaert

Celeste Boddaert (Rotterdam, 1987) is freelance journalist. Schrijft, produceert, is coördinerend redacteur van OPEN Rotterdam en altijd op zoek naar bijzondere verhalen in Rotterdam.

Profiel-pagina
GeisjevanderLinden.versbetonkopie

Geisje van der Linden

Fotograaf

Geisje van der Linden (Rotterdam, 1985) werkt als documentaire fotograaf aan langlopende foto projecten. In haar werk onderzoekt ze hoe grote veranderingen, vaak van maatschappelijke aard, het leven van mensen en hun omgeving beïnvloedt en hoe zij zich hieraan zowel bewust als onbewust op aanpassen. Dit jaar publiceert ze haar eerste fotoboek met de titel, Stella Maris. Over Oost-Europese gastarbeiders in Nederland. Naast haar eigen projecten werkt ze in opdracht.

Profiel-pagina